A-A

Vallei Wonen verhuurt sociale- en vrije sector huurwoningen. 

In Woudenberg beheren we ongeveer 1100 woningen en 35 garages. De oudste huurwoning van Vallei Wonen is van het bouwjaar 1955.

Type woningen
Vallei Wonen heeft de volgende type woningen in haar bezit:

  • Gezinswoning = een grondgebonden woning met meerdere verdiepingen                   
  • Appartement = een gelijkvloerse woning                                                                
  • Appartement tot 30 jaar = een gelijkvloerse woning voor de doelgroep tot 30 jaar         
  • Appartement vanaf 55 jaar = een gelijkvloerse woning voor de doelgroep vanaf 55 jaar         
  • Seniorenwoning = een grondgebonden woning met meerdere verdiepingen voor de doelgroep vanaf 55 jaar                                                                                              
  • Zorgwoning = een appartement voor de doelgroep woningzoekende met een zorgindicatie
  • Aangepaste woning = een appartement of gezinswoning waarbij voorzieningen zijn getroffen voor mindervaliden.                                                                            

Sterrensysteem
Een aantal woningen zijn met sterren gewaardeerd. Hoe meer sterren een woning heeft hoe meer aanpassingen voor mindervaliden er in de woning zijn aangebracht.

Huurprijsklassen
Vallei Wonen verhuurt haar woningen in prijsklassen vanaf ongeveer € 450  per maand. De bijkomende servicekosten wisselen. Standaard wordt maandelijks bij de huurprijs een klein bedrag opgenomen voor het fonds ontstoppen riolering/dakgoten en glasverzekering. Overige bijkomende servicekosten zijn per woningsoort anders. Bij de aanbieding van een appartement wordt altijd vermeld wat de servicekosten bedragen. Denk bijvoorbeeld aan stookkosten c.v.-installatie, schoonhouden gemeenschappelijke ruimten, schoonmaken dakgoten, tuinonderhoud, waterverbruik, centrale verlichting en zonwering.

Locatie woningen
De huurwoningen van Vallei Wonen liggen verspreid over alle zes wijken van Woudenberg. Wilt u meer informatie over de wijken, klik dan hier.

Informatie Woudenberg
Woudenberg is een gemeente en plaats in de provincie Utrecht. De gemeente telt zo'n 12.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 37 km². De gunstige ligging van de gemeente in het midden van het land en dichtbij steden als Amersfoort en Utrecht, maakt Woudenberg tot een redelijk bekend dorp. Woudenberg is goed bereikbaar doordat de snelwegen A12 en A28 op 10 min. afstand liggen. Woudenberg is omringd door landerijen met oude boerenerven en prachtige bossen en landgoederen. Ook het recreatiegebied Henschotermeer en Den Treek is in de regio bekend bij zonnebaders en wandelaars. Het Valleikanaal loopt dwars door de gemeente; hier komen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei samen. Door de vele bezienswaardigheden in de buurt zoals de Grebbelinie, de Pyramide van Austerlitz en het Henschotermeer wordt Woudenberg veel bezocht en is het een levendig dorp.

 
Share on Google+
kwh keurmerk dementievriendelijk logo fairtrade logo