A-A

KWH-huurlabel
KWH logo klein
Vallei Wonen streeft naar tevreden klanten. Niet alleen huurders moeten tevreden zijn over de dienstverlening, maar ook woningzoekenden die zich op kantoor, telefonisch of digitaal bij ons melden.

Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) is een onafhankelijke organisatie die stimuleert dat woningcorporaties klantgericht werken. Het KWH-huurlabel is een kwaliteitskeurmerk voor de dienstverlening van woningcorporaties. Vallei Wonen mag dit label al vanaf 2005 voeren. We zijn hier trots op omdat de kwaliteit van onze dienstverlening door de ogen van de huurders wordt bekeken.

Blijft onze (online) dienstverlening op peil?
Onze totale dienstverlening wordt continu gemeten op duidelijkheid, redelijkheid, aanspreekbaarheid, doelmatigheid, zorgvuldigheid, fatsoenlijkheid en respect. Vindt de klant dat we goed bereikbaar zijn, klachten serieus nemen, dat we goed communiceren over onderhoud, worden reparaties snel uitgevoerd en ga zo maar door.

Website
Ook onze website wordt op klantvriendelijkheid beoordeeld. Gebruiksvriendelijkheid, inhoud, vindbaarheid en functionaliteit worden uitgebreid getest. De website www.valleiwonen.nl geeft volledige, actuele en relevante informatie voor huurders en belanghouders. De website is geschikt voor tablet en smartphone.

Waardering huurders

Het gemiddelde cijfer dat huurders geven voor onze dienstverlening:
2014  7,9 + eerste prijs voor website/online dienstverlening
   (in de categorie corporaties tot 1800 woningen) 
2015 7,8
2016 7,9
2017 7,9
2018 7,7

We vragen uw medewerking!
KWH 2.0 ondervraagt onze huurders door het jaar heen. Dit doen zij door middel van een digitale of telefonische enqûete. Vragen over verschillende onderdelen als reparatieverzoeken, klantcontact, ontevredenheid en onderhoud. We hebben zo doorlopend zicht op de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor kunnen we tussentijds verbeterpunten aanpakken en sneller inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. We stellen het dus zeer op prijs als u wilt meewerken aan de enquêtes!

Meer informatie
Wilt u meer lezen over het KWH-Huurlabel, kijk dan op de website http://www.kwh.nl/voor-huurders

 
Share on Google+
kwh keurmerk dementievriendelijk logo fairtrade logo