A-A

Vallei Wonen biedt in principe geen woningen te koop aan
Omdat er nog altijd veel vraag is naar huurwoningen, willen we graag voldoende huurwoningen in bezit houden. Daarom hebben wij, in overleg met de Huurders Belangen Vereniging Woudenberg, eind 2015 al besloten om (geselecteerde) woningen die leegkomen, niet meer te verkopen. Daarnaast is afgesproken om vanaf 2017 geen (geselecteerde) woningen meer aan zittende huurders te verkopen. Klik hier om meer te lezen.

Sociale koopwoningen
Soms bestaat een wijk/complex uit huurwoningen én (sociale) koopwoningen. De verkoop van bestaande sociale koopwoningen loopt via Makelaardij Woudenberg.
Makelaardij Woudenberg
De Nieuwe Poort 20  Woudenberg
(033) 286 44 11
www.makelaardijwoudenberg.nl

Koopwoningen vanuit eerdere regelingen
In het verleden zijn een aantal woningen verkocht met de afspraak deze terug te kopen als mensen verhuizen. Hierdoor blijven deze woningen beschikbaar voor dezelfde doelgroep. Ook deze woningen worden via Makelaardij Woudenberg aangeboden.
U vindt ze op deze website in het linkermenu onder de knop ‘Actueel koopaanbod’

Eventueel aanbod van (sociale) koopwoningen in lopende en toekomstige projecten vindt u onder de menuknop projecten. Per (nieuwbouw)project wordt bepaald of het concept van Slimmer Kopen® wordt ingezet.

 
Share on Google+
kwh keurmerk dementievriendelijk logo fairtrade logo